Commercieel projectmanager

Ben jij dat commerciële talent die ons team van projectmanagers en campagnemanagers komt versterken? Neem dan vooral contact met ons op.

Wil jij deel uitmaken van een jonge en dynamische werkomgeving, dan ben je bij ons op je plek! Wij willen energieke en ambitieuze mensen de mogelijkheid geven om in een gedreven en enthousiaste onderneming succesvol te worden.

Werkzaamheden projectmanager

Je werkzaamheden bestaan uit het opzetten van online campagnes en het publiceren van interessante bijlages voor landelijke magazines en kranten. Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor een gehele campagne. De hoofdtaak binnen het project is het verzorgen van de sales voor je campagne.  Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je gestructureerd en doelgericht werkt, lef hebt en natuurlijk heel veel humor.

Functie-eisen

Onze ideale projectmanager is zelfverzekerd en heel enthousiast, je waardeert het om een grote verantwoordelijkheid te hebben, je houdt van een energieke werkomgeving en wil topresultaten boeken. Daarnaast dien je minimaal een HBO-opleiding te hebben afgerond.

Je begint bij ons als projectmanager waar je zelfstandig campagnes maakt. Omdat wij ambitieus zijn en willen groeien, heb je bij ons ook de kans om zelf snel door te groeien. Jouw succes bepaalt of je snel zult doorgroeien.

Bedrijfsprofiel

Rhijnvis Media BV is een mediabureau dat crossmediale en online campagnes ontwikkelt voor haar samenwerkingspartners.

Wij bieden:

  • Een jonge en dynamische werkomgeving
  • Een interne salestraining
  • Carrièregroei en ervaring op het gebied van sales en publishing
  • De kans om je eigen mogelijkheden te ontdekken; er is veel eigen verantwoordelijkheid
  • Een uitdagende baan met een uitstekende bonusregeling