Site targetting

Met site targeting kan je op een selectie van relevante websites jouw boodschap uiten. Hierdoor wordt jouw boodschap altijd gezien door een relevante doelgroep.

Behavioral targeting

Door middel van behavioral targeting kunnen wij jouw specifieke doelgroep bereiken op de websites waar zij op dat moment te vinden zijn. We hebben de data verzameld van een relevante groep, die bewezen interesse heeft getoond in verschillende onderwerpen. Vanaf het moment dat jouw campagne start kun je deze relevante groep bereiken met je boodschap.

Contextual targeting

Jouw boodschap laten zien op het moment dat potentiƫle klanten content lezen direct gerelateerd aan jouw product of dienst. Wij zoeken het netwerk af zodat jouw relevante doelgroep bereikt wordt op het moment dat zij zich bevinden op websites met relevante zoekwoorden.

Native advertising

Native advertising is krachtig, want de advertentievorm wordt naadloos opgenomen in het design en de content van de publicatie of website. Native advertising wordt goed gewaardeerd door consumenten doordat de uiting goed binnen de content past en daarmee dus relevant is voor de doelgroep. Indien je een autonative uiting wilt of je wil meer informatie over hoe wij voor jouw een native uiting kunnen creƫren neem dan contact met ons op.

Click campagne

Wil je clicks genereren vanuit een relevante doelgroep of netwerk dan kun je kiezen voor een click campagne. De focus ligt hierbij op zoveel mogelijk clicks genereren voor extra bekendheid voor je product of merk door de clicks die richting de landingspagina leiden.