Ben je op zoek naar een effectieve manier om in één keer je hele doelgroep aan te spreken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Rhijnvis Media. Wij bedenken en ontwikkelen crossmediale campagnes voor uiteenlopende producten en bedrijven. Door middel van printuitgaven, websites en online marketingcampagnes brengen wij jouw merk onder de aandacht van je publiek.

JOUW BOODSCHAP
ONZE CONTENT
JOUW DOELGROEP

Crossmediale campagnes

Rhijnvis Media publiceert themabijlagen voor landelijke kranten en tijdschriften en verspreidt deze onder de juiste doelgroep. Voor een groots effect zetten we verschillende media in:

  • Print: een unieke uitgave die bijvoorbeeld in dagblad Metro verschijnt.
  • Online: lancering van een of meerdere websites gerelateerd aan het onderwerp.
  • Evenement: ten tijde van een (vak)beurs of evenement wordt de printuitgave verspreid onder bezoekers.

Campagne via NU.nl

In samenwerking met NU.nl maken wij het mogelijk om te adverteren op de grootste nieuwssite van Nederland. Bedrijven en organisaties kunnen gebruikmaken van tekstblokken en nieuwsitems die relevant zijn voor hun product of dienst.

campagne-nu-nl-1

Online marketing campagnes

Het internet is het perfecte medium om je product of merk onder de aandacht te brengen. Maar op welke sites bevindt jouw doelgroep zich? Rhijnvis Media maakt het je gemakkelijk. Wij stellen een pakket samen van grote websites, nichesites en populaire blogs waar jouw boodschap tot zijn recht komt. Zo weet je zeker dat je op de juiste plaatsen adverteert.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wil je dat jouw merk, bedrijf of vereniging ook goed gevonden wordt in zoekmachines? Rhijnvis Media bouwt voor jou een netwerk op van relevante websites die naar jouw pagina linken (linkbuilding). We kunnen er ook voor zorgen dat je website op technische aspecten wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing.

Google AdWords-campagne

Google AdWords is een effectieve manier om doelgroepgericht te adverteren op websites en in zoekmachines. Het kost echter tijd en geld om de methode onder de knie te krijgen en campagnes te monitoren. Daarom kan Rhijnvis Media AdWords-campagnes voor je opzetten en beheren. We brengen wekelijks verslag uit van de resultaten en zorgen ervoor dat je het maximale uit je advertentiebudget haalt.