Vitals

Branding, sales, of allebei?

Zoek je een effectieve manier om je merk of product een boost te geven? Of wil je extra sales genereren door heel dicht op je doelgroep te zitten? Bouw dan samen met Rhijnvis Media aan een succesvolle campagne om je naamsbekendheid te vergroten en de verkoopcijfers te laten stijgen.

Klantcase Vitals

Voor onze klant Vitals hebben we display advertising ingezet. De leverancier van voedingssupplementen wilde meer bekendheid genereren voor het product NANNYcare geitenmelk. Vitals richt zich normaliter op professionals, maar met deze campagne wilden zij jonge ouders aanspreken. Er is gekozen voor een campagne op basis van clicks om zowel de naamsbekendheid te vergroten (branding) als sales te genereren.

De doelstelling was om gedurende een periode van vier weken zoveel mogelijk clicks te genereren naar de landingspagina van NANNYcare. Op deze pagina kon NANNYcare uitgeprobeerd worden met 50% korting. Zo werden jonge ouders gestimuleerd om zelf de voordelen te ervaren van NANNYcare geitenmelk voor hun kind.

In totaal zijn de uitingen van de campagne bijna twee miljoen keer bekeken op premium websites. Daarnaast is er ruim 2.000 keer geklikt op de advertenties uit de campagne. Dit was ver boven de verwachting die vooraf geformuleerd was in samenspraak met Vitals. Via de landingspagina van NANNYcare is maar liefst 56 keer gebruik gemaakt van de actie. Een uitstekende conversie!

Campagne opzetten met Rhijnvis Media

Rhijnvis Media werkt nauw samen met grote displaynetwerken in Nederland. Onze ervaren campagnemanagers kunnen je uitstekend bijstaan bij het opzetten, uitrollen en analyseren van je campagne.

Samen met onze campagnemanagers bepaal je de doelstellingen van de campagne. Ook bepalen we vooraf de inkoopvoorwaarden, bijvoorbeeld op basis van Cost Per Click (CPC) of Cost Per Mille (CPM).

Landingspagina en banners

Rhijnvis Media heeft veel ervaring met het creƫren van het juiste displaymateriaal en een effectieve landingspagina. We ontwerpen meerdere bannersets zodat we kunnen analyseren welke banner het meeste effect genereert. We doen dit op basis van AB-testen.

Rapportage en resultaten

Heldere communicatie en een goede afstemming met de klant is essentieel voor het effect van de campagne. Rhijnvis Media brengt overzichtelijke rapportages uit en bespreekt deze ook met jou. Zo bouwen we samen aan succesvolle campagnes en mooie resultaten.

Datum

23 februari 2017

Categorie

Metro