Vindbaar zijn Online

Meer dan 90% van de mensen die klikt op de gratis zoekresultaten doet dat op pagina 1. Dus wie op pagina 1 staat wordt gevonden. Het is daarom essentieel om op de voor jou belangrijkste zoekwoorden – en met veel zoekvolume – op pagina 1 te staan. Wij gaan graag de uitdaging aan om jou op pagina 1 te krijgen.

Wat we doen? Dat is het volgende:

Analyse & Strategie

Op basis van analyse van zoekwoorden, zoekvolume en concurrentie bepalen we de beste strategie voor jou. We bespreken vooraf realistische doelen met elke klant.

On Page – Off Page

Om te verbeteren wil je zowel de website zelf verbeteren als de bekendheid van je website bij je publiek. Dus doen we beide.

Content

We zorgen ervoor dat je bezoekers uitkomen op goed geschreven en actiematige landingspagina’s. Verder vespreiden we relevante content op geselecteerde websites, zodat je meer bekendheid genereert.

Rapportage

Je wil weten wat we doen en waar je staat, daarom rapporteren we iedere maand over de werkzaamheden en de progressie.

Haal meer uit AdWords.

Al je potentiële klanten zijn online. Maar hoe weten ze jou te vinden? Wij zorgen voor meer relevant verkeer naar je website. Zo haal je meer uit je AdWords campagnes. 

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

Het adverteren via zoekmachines is een essentieel onderdeel van je online marketing. Door te adverteren op bijvoorbeeld Google, verschijnt je advertentie boven de normale zoekresultaten. En je kiest zelf op welke zoekwoorden jij gevonden wenst te worden. Met SEA ben je optimaal vindbaar voor je doelgroep, ook wanneer ze niet specifiek naar jouw merk op zoek zijn, maar wel naar je product of dienst. Dat is uiteraard ook het moment dat je graag er uitspringt, wanneer men gericht op zoek is.

Over Rhijnvis Media – campagnemakers

Sinds 2011 timmert Rhijnvis Media aan de weg met creatieve marketingoplossingen voor haar partners. Dit kan gaan om online marketing, content marketing en crossmediale campagnes. We kijken voor onze klanten wat het beste aansluit bij de strategie en wensen en creëren vanuit hier campagnes om deze doelstellingen te behalen.

Rhijnvis Media wil voor haar klanten creatieve en effectieve campagnes creëren met een hele duidelijke doelstelling: resultaat. De doelstellingen bespreken we dan ook altijd vooraf met de klant zodat we vanuit hier altijd voor een succesvolle campagne kunnen gaan.

 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 020 763 05 60 of vul onderstaand contactformulier in.